Als woorden tekort schieten, begint de muziek (H. Heine)

Onderstaand artikel is overgenomen uit de Oegstgeester Courant van woensdag 19 juli 2017

Ruim veertig bewoners van Hofwijck genoten van een heerlijke middag en zongen uit volle borst liedjes uit de jaren '50, '60 en '70 mee. Het grote scherm, met filmmateriaal uit vroegere tijden waarop de tekst meeloopt, was een groot succes. | Foto PR


Onvergetelijke meezingmiddag in Hofwijck met Koetshuis De Burcht en De Vrolijke Noten wo 19 jul 2017, 12:17
Anita Stavleu, eerstverantwoordelijk verzorgende bij Hofwijck in Oegstgeest, organiseerde een onvergetelijke meezingmiddag in Hofwijck.
Koetshuis De Burcht in Leiden bestaat dertig jaar en deelt dit heugelijke feit met ouderen in Leiden en omgeving. Anita kwam in contact met Tom en Clarita van De Burcht en vertelde hen over Hofwijck en haar bewoners. Zij waren direct enthousiast en boekten meezingkoor 'De Vrolijke Noten' voor een geheel verzorgd optreden. Koetshuis De Burcht zorgde voor de catering met taart en warme hapjes en vrijwilligers die hielpen met de bediening.
Ruim veertig bewoners van Hofwijck genoten van een heerlijke middag en zongen uit volle borst liedjes uit de jaren '50, '60 en '70 mee. Het grote scherm, met filmmateriaal uit vroegere tijden waarop de tekst meeloopt, was een groot succes.
"Wij willen namens de bewoners van Hofwijck alle initiatiefnemers hartelijk bedanken," aldus Anneke Stavleu.